THINK with people bekeken vanuit een ander perspectief.

Sinds juni 2020 maak ik deel uit van de Think Tank van Designregio Kortrijk. Ikzelf, Els De Deken, ben gevraagd omwille van mijn expertise in innovatief ondernemerschap. Vier keer per jaar komen we met de experten samen om te inspireren, een kritische blik te geven op de werking van Designregio Kortrijk, om advies te geven en mogelijke nieuwe samenwerkingen te initiëren.​ 

Als resultaat van één van de Think Tank denkoefeningen startte Designregio Kortrijk dit jaar met het initiatief Wondering Stories, om hun expertise in het matchen van ondernemers aan creatieve profielen in de kijker te zetten. 

Zo werd THINK with people aan het grotere publiek voorgesteld in een Wondering Stories aan de hand van een interview en een beeld. Daarvoor kozen ze DeeDeeCopy, een communicatieadviesbureau en de creatieve spreekbuis Trompet

Lees het resultaat hier!

Ik ben blij met de ‘Wondering Stories’ over THINK with people. DeeDeeCopy en Trompet wisten goed in woord en beeld te vatten waar het om draait bij THINK with people.

We verleggen de grenzen door bedrijven stap voor stap te begeleiden in effectieve innovatieprocessen die getrokken worden door hun eigen werknemers. Het resultaat is een “triple win”: het team wordt sterker, de onderneming is klaar voor de toekomst en er worden resultaten behaald.